Αντώνης Κανάκης – Όλες οι λεπτομέρειες για τη συνεργασία με το OPEN

“Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο” φέρνει ξανά τηλεοπτικά ο Αντώνης Κανάκης.

Ύστερα από 18 περίπου μήνες τηλεοπτικής απουσίας, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επιστρέφουν σύντομα μέσα από τη συχνότητα του OPEN όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τον σταθμό πριν λίγα 24ωρα.

Όπως παρουσιάστηκε, μάλιστα, στην πρωινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα Χαμογέλα» η τηλεοπτική παρέα από την Θεσσαλονίκη επιστρέφει με διπλό – αν και ουσιαστικά επταπλό – χτύπημα στη συχνότητα του OPEN.

«Το Ράδιο Αρβύλα θα μεταδίδεται καθημερινά στις 8 το βράδυ με ωριαία διάρκεια και θα βγαίνει ζωντανά από την Θεσσαλονίκη. Θα διατηρήσει αρκετά από τα δομικά χαρακτηριστικά που είχε με την γνωστή σατιρική ματιά που ξέρουμε» σημείωσε η δημοσιογράφος της εκπομπής, Ναταλία Ανδρικοπούλου. «Με την ίδια, βέβαια, παρέα. Τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο».

«Η μουσική θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι και πάλι του Ράδιο Αρβύλα. Αν θυμάστε, στο τέλος κάθε επεισοδίου, μας παρουσίαζαν καινούργια γκρουπ και καλλιτέχνες ακόμα και από το εξωτερικό. Η στήλη αυτή θα διατηρηθεί, αλλά θα είναι στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας κάθε Παρασκευή» πρόσθεσε η δημοσιογράφος του «Έλα χαμογέλα». «Πέντε φορές την εβδομάδα θα είναι το Ράδιο Αρβύλα και δύο φορές το Βινύλιο. Όσον αφορά το Βινύλιο θα επιστρέψει και αυτό στην late night ζώνη, γύρω στις 12 παρά, δύο φορές την εβδομάδα. Δεν έχουν κλειδώσει οι ημέρες μετάδοσης αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στα μέσα της εβδομάδας. Θα συνεχίσει λίγο πολύ στους δρόμους που το έχουμε μάθει».

Αναμένουμε να δούμε πως θα επιστρέψει ο Αντώνης Κανάκης στις αρχές της νέας χρονιάς…

Πηγή: zappit.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο