Νοσοκομείο Χαλκίδας: Επίσκεψη διοικητή 5ης ΥΠΕ για τα εμβολιαστικά κέντρα

Διαβάστε παρακάτω, την ανακοίνωση του Νοσοκομείου Χαλκίδας:

Σήμερα υποδεχθήκαμε για ακόμα μια φορά τον διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας κύριο Φώτη Σερέτη στο Νοσοκομείο μας, ο λόγος επίσκεψης του, ήταν η λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου του Νοσοκομείου μας.

Ο κύριος Σερέτης παρατήρησε ότι το εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου μας αποτελεί πρότυπο σε οργάνωση και λειτουργία, η στελέχωση του είναι άρτια και με πλήρη εκπαίδευση ενώ παράλληλα έχει εξοπλισθεί με τον κατάλληλο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και έχουμε εξασφαλίσει τις απαραίτητες εφεδρείες.

Το Νοσοκομείο Χαλκίδας ορίσθηκε κέντρο εκπαίδευσης του προσωπικού των εμβολιαστικών κέντρων της Εύβοιας και ήδη έχουν ξεκινήσει οι εκπαιδεύσεις του αντίστοιχου προσωπικού που θα τα στελεχώσει.

Στην πρώτη φάση λειτουργίας του ήδη από την περασμένη Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία η πρώτη φάση εμβολιασμού που αφορούσε το Υγειονομικό Προσωπικό του Νοσοκομείου μας, των Κέντρων Υγείας και του ΕΚΑΒ Εύβοιας.

Όλα είναι έτοιμα στο Νοσοκομείο μας για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία ώστε να ακολουθήσει άμεσα η επόμενη φάση εμβολιασμού στην περιοχή ευθύνης μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο