Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να μπει στη «Φάρμα»

Η μόδα είναι ένα θέμα που το κατέχει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και το απέδειξε με τις επιδόσεις της στο «My Style Rocks».  Τώρα όμως, η εντυπωσιακή ξανθιά σκέφτεται να κάνει το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα σε ένα εντελώς διαφορετικό project, αρκετά πιο… βουκολικό.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μιλώντας στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και την Άννα Ζηρδέλη αποκάλυψε πως ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις ώστε να μπει στη «Φάρμα», το reality του Ant1.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής του Open πως: «η Φάρμα μου κάνει κάτι έτσι πιο… χαριτωμένο! Είναι λίγο βουκολικό όλο αυτό το σκηνικό το οποίο δεν μου φαίνεται και τόσο σκληρό όσο το Survivor. Ωστόσο και αυτό είναι κόντρα σε μένα, οπότε θέλει μια δεύτερη και μια τρίτη σκέψη. Δεν μπορείς να το κάνεις αν δεν ξέρεις πως θα είναι. Θέλω να το ψάξω λίγο περισσότερο πριν απαντήσω. Πιστεύω πως θα είναι μια επιστροφή στη φύση».

Το μοντέλο όμως τόνισε πως της είχε γίνει πρόταση να συμμετάσχει και στο «Survivor». «Υπήρξε πολλή επιμονή και πολλά τηλεφωνήματα αλλά από την αρχή το αρνήθηκα γιατί ήταν κάτι πολύ κόντρα σε μένα. Είχαμε κάνει συζήτηση για τα οικονομικά και η αλήθεια είναι πως το ποσό ήταν πάρα πολύ καλό. Ειδικά για τις μέρες μας» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Πηγή: newsbeast.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο