Στηρίζουμε τη Γειτονιά μας και τα μικρά εμπορικά καταστήματα

Με την παρουσία του Προέδρου της ΕΣΕΕ κου Γεώργιου Καρανίκα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου με επιτυχία διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας.

Στο εν λόγω Διοικητικό Συμβούλιο συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Εμπορικών Συλλόγων, Αντιπρόσωποι και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο επί θεμάτων του εμπορίου , εστιάζοντας στα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών. Παράλληλα, με κάθε προσοχή άκουσε τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες αλλά και τις προτάσεις των εκπροσώπων των Εμπορικών Συλλόγων.

Σκοπός της ΕΣΕΕ, τόνισε ο Πρόεδρος, είναι η διαφύλαξη των συμφερόντων των συναδέλφων μας και ο σχεδιασμός στήριξης της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας. Προς τη κατεύθυνση αυτή, όπως τόνισε, υπάρχει συνεχή επικοινωνία και συνεργασία των εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου με τους αρμόδιους φορείς της Κυβέρνησης.

Ο κος Καρανίκας απεύθυνε έκκληση ενότητας στον εμπορικό κόσμο, ώστε ως μια οντότητα να διεκδικήσει  ότι έχει χαθεί. Πρότεινε την διεύρυνση της καμπάνιας ˶Στηρίζουμε τη Γειτονιά μας και τα μικρά εμπορικά καταστήματα που δίνουν ζωή σε αυτή˵ και τον σχεδιασμό ενός πλάνου διεκδίκησης συμφερόντων ώστε ο εμπορικός κόσμος να βγει πιο δυνατός μέσα από τις δυσκολίες.

Ο κος Καρανίκας, χαρακτηριστικά ανέφερε  ˶οι μικρομεσαίοι έμποροι έχουν αποδείξει ότι τηρούν με απόλυτη προσήλωση τους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας από την πανδημία και αυτό θα συνεχίσουν να πράττουν˵.

 

Η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κα Αγιοστρατίτη Παρασκευή ευχόμενη ένα δημιουργικό νέο έτος, διαβεβαίωσε  ότι ˶οι Σύλλογοι με ενωτική και δυναμική  προσπάθεια θα διεκδικήσουν και αυτή τη δύσκολη χρονιά την στήριξη των επιχειρήσεων˵.

 

Η Πρόεδρος του Δ.Σ της Ο.Ε.Ε.Ε

Παρασκευή Αγιοστρατίτη

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο