Ν. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Lockdown στην Εύβοια. Η Απόλυτη Καταστροφή…

Δείτε τι λέει ο πρώην Νομάρχης Ευβοίας, για τις τελευταίες εξελίξεις στο νομό και πού καταλογίζει ευθύνες:

Τον Αύγουστο του 2020 ο διορισμένος από τον Περιφερειάρχη κ. Σπανό ως Εντεταλμένος Σύμβουλος για την πανδημία Ανδρέας Τοουλιάς με σχετικό μισθό , δήλωσε.. ότι χάρις στον Περιφερειάρχη να συγκροτήσει Συντονιστικό Όργανο για την Πανδημία , διαθέτουν δικό τους μηχανισμό και προχωρούν σε περιορισμό των πιθανών κρουσμάτων αντί να περιμένουν τον ΕΟΔΥ.

Με την Ανεξέλεγκτη εξάπλωση της Πανδημίας στον Νομό μας και μετά την Εγκληματική απραξία των αρμοδίων και του ιδίου , τον άκουσα έκπληκτος σε ραδιοφωνική συνέντευξη στην Χαλκίδα να δηλώνει , ότι ευθύνονται οι επιχειρήσεις για την καταστροφική πορεία της επιδημίας και ότι δεν γίνονται έλεγχοι λόγω έλλειψης προσωπικού.

Κατ’ αρχάς , όπως γνωρίζω , τους ελέγχους διενεργούν σε συγκεκριμένες Επιχειρήσεις το Υγειονομικό και η Κτηνιατρική υπηρεσία . Αμφότερες ανήκουν στην Περιφέρεια  ,δηλαδή στον κύριο Τοουλιά διότι είναι εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος και αμειβόμενος από τον Ευβοϊκό  Λαό , Εντεταλμένος Σύμβουλος για  την Πανδημία , ο προϊστάμενος του κύριος Κελαιδίτης και ο έχων το γενικό πρόσταγμα κύριος Σπανός.

Τι τους εμπόδισε  λοιπόν , όλους αυτούς , να προβούν στους Προληπτικούς Ελέγχους ως όφειλαν στις επιχειρήσεις , όταν μάλιστα υπήρξαν αλλεπάλληλες  καταγγελίες από το Συνδικάτο των Εργαζομένων Τροφίμων και Ποτών Ευβοίας – Βοιωτίας .

Με την διαπίστωση των κρουσμάτων σε γνωστές μονάδες της περιοχής  , γιατί δεν προέβησαν στο κλείσιμο αυτών των μονάδων και στις εκ του νόμου προβλεπόμενες κυρώσεις?

Έχουμε σειρά λαθών και παραλείψεων για την τεράστια καταστροφή που έχει προκληθεί στον Νομό μας τόσο στον Υγειονομικό όσο και Οικονομικό τομέα.

Τρέχουν τώρα εκ των υστέρων να ιχνηλατήσουν τον ιό. Αλήθεια η ιχνηλάτηση  της διασποράς στην Κάρυστο μετά το παράνομο   ΄’ κορωνοπάρτι’’ στα τέλη του Γενάρη , 30-40 ατόμων απέδωσε αποτελέσματα και βρέθηκε ποιος ήταν ο βουλευτής???

Σαν δεν ντρέπονται….. Να κοιτάξουν τον κόσμο , εκτός από τις ανεμογεννήτριες και τους μετανάστες , γιατί δεν υπάρχει για αυτούς ασυλία  και τα πράγματα γίνονται επικίνδυνά.

 

 

ΔΡ Νίκος Παπανδρέου

Τέως Νομάρχης Εύβοιας

Τέως Βουλευτής Εύβοιας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *