Ο Μ. Χατζηγιαννάκης για την κατάσταση που επικρατεί στην Εύβοια από τη “Μήδεια”

Στα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός της Εύβοιας από την επέλαση της κακοκαιρίας αναφέρθηκε ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο 105.5”.

Ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, αφού καταρχάς εξέφρασε τη λύπη του για την απώλεια δύο συνανθρώπων μας, μίλησε για την πολύ δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί κυρίως στη Βόρεια Εύβοια, λόγω της παρατεταμένης διακοπής της ηλεκτροδότησης στην περιοχή.

 

Όπως ανέφερε ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, από το πρωί σήμερα, σε πολλές περιπτώσεις η Τοπική Αυτοδιοίκηση προσπαθεί μόνη της και με τα λιγοστά μέσα που διαθέτει να βρεθεί δίπλα στους πολίτες, καθώς ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας αποδεικνύεται σε μία ακόμα περίπτωση απελπιστικά ανεπαρκής στην Εύβοια.

 

«Οι Δήμοι, με τα δικά τους περιορισμένα μέσα και δυναμικό, μετέφεραν πάνω από 50 ανθρώπους που είχαν ανάγκη, λόγω της πολύωρης διακοπής ρεύματος από τις πτώσεις δέντρων. Παρά τις κυβερνητικές μεγαλοστομίες για ισχυρή και οργανωμένη Πολιτική Προστασία, ο φόρος του αίματος που πληρώνει κάθε χρόνο η Εύβοια απο τα έντονα καιρικά φαινόμενα και την απουσία του κρατικού μηχανισμού αυξάνεται”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Κλείνοντας, ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης ευχήθηκε τις επόμενες ώρες οι ειδήσεις να είναι καλύτερες από τα χωριά της Εύβοιας, καθώς και να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

https://www.facebook.com/chatzigiannakismiltos/videos/228448098956570

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο