28. Φεβρουαρίου 2021
EVIANEXT.GRMail: evianext@gmail.com

DARK OPINIONS: Δύσκολα τα πράγματα από εδώ και πέρα…

newsroom19 Φεβρουαρίου 20211min00

DARK OPINIONS: Δύσκολα τα πράγματα από εδώ και πέρα…

newsroom19 Φεβρουαρίου 20211min00

Όλα δείχνουν, πως πάμε σε μία μακρά ίσως, προεκλογική περίοδο, με τον ΣΥΡΙΖΑ να επιτίθεται σφοδρά στην Κυβέρνηση, που δείχνει όμως να… αντέχει.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και σε επίπεδο Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με σκληρές ανακοινώσεις και κριτική στα όσα συμβαίνουν και στους χειρισμούς της Περιφερειακής Αρχής.

Αν και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν σταθερό προβάδισμα για τη ΝΔ, ωστόσο η κατάσταση μάλλον είναι περίπλοκη, με χιλιάδες χρήστες των social media να τρολάρουν υπουργούς και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Άγνωστο είναι το πόσο θα… αντέξει αυτό την αντίδραση η Κυβέρνηση και αν υπάρχει τρόπος αντίδρασης, ίσως με κάποια… θετικά μέτρα.

Κορωνοϊός, κλειστές επιχειρήσεις και lockdown, δημιουργούν ένα διαρκή πονοκέφαλο στα στελέχη της ΝΔ σε όλη τη χώρα, αλλά και στην Εύβοια που μετρά τις πληγές της, από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Η γενικότερη δυσαρέσκεια φαίνεται πως εξαπλώνεται, αφού τα οικονομικά προβλήματα των πολιτών και των επιχειρηματιών που καταρρέουν, είναι πλέον βέβαιο πως θα φέρουν την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, αντιμέτωπη με ένα μεγάλο κύμα ανεργίας πολύ σύντομα.

Όλα αυτά, είναι μαθηματικά βέβαιο, πως επηρεάσουν και τους εκλεκτούς του κόμματος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Υπάρχει άραγε τρόπος να… αλλάξει το κλίμα;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *