Κοινωνικές δράσεις της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας και η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, στο πλαίσιο των Εορτών του Πάσχα, πραγματοποιούν δράσεις κοινωνικού – φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Ειδικότερα, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Φούρλας, επισκέφθηκαν σήμερα (30-04-2021) το μεσημέρι το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Στυλίδας «Ίδρυμα Πετρή – Στέγη Γερόντων», της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας και προσέφεραν τρόφιμα και γενικότερα είδη πρώτης ανάγκης και καθαριότητας, τα οποία συγκέντρωσε το αστυνομικό προσωπικό.

Τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, υποδέχτηκε εγκάρδια ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την ανιδιοτελή προσφορά του αστυνομικού προσωπικού και ευχήθηκε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, με υγεία, ειρήνη και αγάπη.

Κατά τη διάρκεια της προσφοράς των αγαθών, παρευρέθη και η Δήμαρχος Στυλίδας, κα Βιργινία Στεργίου, η οποία ευχήθηκε στο αστυνομικό προσωπικό καλή Ανάσταση.

Η Ελληνική Αστυνομία, αυτές τις Άγιες Ημέρες, παράλληλα με τον καθημερινό και επίμονο αγώνα για την προστασία και ασφάλεια των συμπολιτών μας, προσπαθεί να σταθεί, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, δίπλα σε όλους τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Παρόμοιες κοινωνικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν και αύριο (01-05-2021), με την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Σπερχειάδας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο