Φώφη Γεννηματά: Εισήχθη εκτάκτως στον “Ευαγγελισμό” – Δεν θα διεκδικήσει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Εκτάκτως στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” μεταφέρθηκε η Φώφη Γεννηματά, το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ παρουσίασε συμπτώματα “ατελούς ειλεού”.

Έπειτα από εκτενείς εξετάσεις “διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια η Φώφη Γεννηματά επιδεινώθηκε και απαιτεί τη νοσηλεία της, προκειμένου να αντιμετωπιστεί.

Φώφη Γεννηματά ΚΙΝΑΛ

Φώφη Γεννηματά: Δεν θα είναι υποψήφια για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο “Ευαγγελισμός, η Φώφη Γεννηματά γνωστοποίησε ότι δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ.

Σε ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η Φώφη Γεννηματά αναφέρει:

“Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης”.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η Φώφη Γεννηματά είχε δημοσιεύσει στα social media φωτογραφίες από μία εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ, που έγινε στη Νέα Ιωνία χθες το βράδυ. Η ίδια έκανε λόγο στην ανάρτησή της για “ξαφνική αδιαθεσία της τελευταίας στιγμής” και δεσμεύτηκε πως “σύντομα θα βρεθούμε να δώσουμε τα χέρια και να ενώσουμε δυνάμεις για την ψυχή της Παράταξης και τη νίκη”.

“Μια ξαφνική αδιαθεσία της τελευταίας στιγμής, μου στέρησε τη δυνατότητα χθες το βράδυ να είμαι ανάμεσα σε φίλους αγωνιστές και προοδευτικούς πολίτες στη Νέα Ιωνία. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για την μαζική παρουσία τους, με τη δέσμευση ότι σύντομα θα βρεθούμε να δώσουμε τα χέρια και να ενώσουμε δυνάμεις για την ψυχή της Παράταξης και τη νίκη!”, έγραψε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Πηγή: enikos.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο