16. Οκτωβρίου 2021
EVIANEXT.GRMail: evianext@gmail.com

Χαλκίδα: Είναι ανάγκη το κάτι… διαφορετικό αυτές τις γιορτές

newsroom13 Οκτωβρίου 20211min00

Χαλκίδα: Είναι ανάγκη το κάτι… διαφορετικό αυτές τις γιορτές

newsroom13 Οκτωβρίου 20211min00

Οι γιορτές πλησιάζουν και η κουβέντα για τον στολισμό και φωτισμό της Χαλκίδας, έχει αρχίσει…

Όχι γιατί απαραίτητα πρέπει να διαφωνήσουμε κάπου και φέτος, αλλά γιατί η εικόνα της πόλης έχει άμεση σχέση με τον τουρισμό και το αν θα δουλέψουν τα καταστήματα.

Είναι μία καλή ευκαιρία, να πάρουν μία «ανάσα» όλες οι επιχειρήσεις της πόλης, ειδικά στο κέντρο της, μετά τα lockdown και μέσα σε ένα «κύμα» αυξήσεων που έχει αδειάσει το πορτοφόλι των πολιτών.

Για να γίνει αυτό όμως, χρειάζονται ιδέες, συνεργασίες, όχι… εγωισμοί και ξεροκεφαλιές και κάποιοι να ρίξουν «νερό στο κρασί τους».

Τα περί τουρισμού, ας τα αφήσουμε για την ώρα, με τις επιτροπές της τελευταίας στιγμής και πολλά άλλα, όπως επίσης και τις αναφορές στο παρελθόν και τις συγκρίσεις.

Ας αφήσουμε επίσης, τις ανούσιες φωτογραφήσεις μετά από συναντήσεις που δεν έβγαλαν κανένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά έγιναν για χαμογελάσουν κάποιοι στον φωτογραφικό φακό.

Βάλτε φώτα, στολίδια, συνεργαστείτε με ανθρώπους που μπορούν και θέλουν και δώστε στην πόλη την εικόνα που της αξίζει και που της λείπει.

Η αγορά πρέπει να δουλέψει και κανέναν δεν ενδιαφέρει τι χρώμα έχουν οι ιδέες σας. Αν πάλι, κολλήσουμε στα ίδια και σε μικρότητες, αν δεν δουλέψουν τα καταστήματα και δεν ικανοποιηθεί ο κόσμος, δεν θα υπάρχει δικαιολογία. Χρόνος υπήρχε…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *