47 χρόνια ΝΔ – Η χειραψία Μητσοτάκη-Σαμαρά και το τετ α τετ του πρωθυπουργού με τον Κώστα Καραμανλή

Η εκδήλωση για τα 47 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας έγινε αφορμή για να βρεθούν στον ίδιο χώρο τρεις πρόεδροι της ΝΔ και πρωθυπουργοί της χώρας: 0 νυν Κυριάκος Μητσοτάκης και οι πρώην, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

Έτσι, την Τετάρτη στη Φιλοθέη συναντήθηκαν και πάλι οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, Α. Σαμαράς και Κ. Καραμανλής, που προσφάτως έκαναν κοινή εμφάνιση στη ΔΕΘ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, προς τις παραγωγικές τάξεις.

Στην εκδήλωση, μίλησε ο Κώστας Καραμανλής  – από τις σπάνιες φορές που ομιλεί δημοσίως – ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο πρωθυπουργός.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, οι τρεις άνδρες είχαν κάποιες ενδιαφέρουσες στιγμές.

Το ενδιαφέρον των φωτογράφων τράβηξε η χειραψία που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αντώνη Σαμαρά, με αρκετούς από τους παρευρισκόμενους, ανάμεσα τους και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, να παρακολουθούν διακριτικά. 

Η συνομιλία Μητσοτάκη – Καραμανλή

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φάνηκε πριν την εκδήλωση να έχει μια σύντομη αλλά, όπως μαρτυρούν οι εικόνες, ενδιαφέρουσα συνομιλία με τον Κώστα Καραμανλή, με τον Πέτρο Μολυβιάτη να παρακολουθεί λίγα βήματα μακριά.   

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *