Εστίαση: Β. Ευθυμίου και Β. Χαρίσης συναντήθηκαν με τον Κ. Καραγιάννη (Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας)

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας κ. Κώστα Καραγιάννη, είχαν την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, οι κύριοι Βασίλης Ευθυμίου και Βασίλης Χαρίσης, Πρόεδρος και Γραμματέας του Σωματίου καταστημάτων εστίασης «Ξένιος Ζευς».

Από αριστερά, οι κύριοι Ευθυμίου, Καραγιάννης και Χαρίσης

Κατά τη διάρκειά της, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο και αναζητήθηκαν λύσεις για τα σοβαρά προβλήματα, που έχουν προκύψει τους τελευταίους μήνες, λόγω της πανδημίας.

Οι κύριοι Ευθυμίου και Χαρίσης, ανέφεραν αναλυτικά  στον Αντιπεριφερειάρχη, τις δυσκολίες των καταστημάτων να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και την τη μεγάλη πτώση τζίρου που έχουν υποστεί τα τελευταία χρόνια και ζήτησαν από την Περιφέρεια να δώσει λύσεις, προκειμένου να μην χαθούν θέσεις εργασίας και να αποφευχθούν περισσότερα «λουκέτα».

Είναι γνωστό άλλωστε, πως το τελευταίο διάστημα λόγω των μέτρων κατά του covid 19, έκλεισαν στο νομό της Εύβοιας αρκετά καταστήματα εστίασης, με αποτέλεσμα να μείνουν άνεργοι οι εργαζόμενοί τους και οι ιδιοκτήτες να χάσουν τις επιχειρήσεις τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *