Παρουσίασαν θεματικά το σχέδιο ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας

Στα πλαίσια της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 01 Νοεμβρίου 2021 στην Λίμνη, οι μελετητές του κ. Σταύρου Μπένου παρουσίασαν θεματικά το σχέδιο ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας.

Ο Υφυπουργός αρμόδιος για την αλιευτική πολιτική και Βουλευτής Ν. Ευβοίας κος Σίμος Κεδίκογλου και ο κος Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κος Αμυράς Γεώργιος παρουσίασαν τα μέτρα στήριξης της Κυβέρνησης.

 

Η Πρόεδρος της Ο.Ε.Ε.Ε. κα Αγιοστρατίτη Παρασκευή μαζί με τους εκπροσώπους των Εμποροεπαγγελματικών Συλλόγων της περιοχής, μεταφέρανε στη συνάντηση την αγωνία, τα προβλήματα και τις προτάσεις των επαγγελματιών .

 

Πέραν αυτών σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους Υφυπουργούς και την Υπεύθυνη Διαχειριστικής Αρχής Στερεάς Ελλάδας κα Πρέζα Ελισάβετ,  κατατέθηκαν προτάσεις για την υλοποίηση απαραίτητων έργων υποδομών που θα αναμορφώσουν τη τοπική οικονομία.

 

Για την υλοποίηση των εν λόγω προτάσεων θα ξεκινήσει  μία συνεργασία με τακτικές συναντήσεις.

 

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος της  Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας κα Αγιοστρατίτη Παρασκευή, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Δήμου Κηρέως κος Αλατζάς Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος κος Μαρουδής Γεώργιος και το μέλος κος Βασίλης Κυριάκου από τον Εμπορικό Σύλλογο Ροβιών και η Γενική Γραμματέας του Σωματείου Επαγγελματιών Αγίας Άννας κα Αθηνά Κουτάντου.

 

 

Με εκτίμηση

 

Η Πρόεδρος της Ο.Ε.Ε.Ε

 

Παρασκευή Αγιοστρατίτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *