Βραβεία: «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας»

Μέσα σε γιορτινή αλλά και συγκινησιακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», η 5η εκδήλωση απονομής βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Στη λαμπρή εκδήλωση το Επιμελητήριο Εύβοιας εκπροσώπησε ο κ. Βασίλης Βαρελάς, Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων του Φορέα.

Τη μεγάλη γιορτή της επιχειρηματικότητας που έχει γίνει πλέον θεσμός, τίμησε με την παρουσία της η Α.Ε. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην οποία ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α., Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, απένειμε Τιμητική πλακέτα παρουσία όλων των μελών της Διοικητικής Επιτροπής.

Τη φετινή χρονιά βραβεύθηκαν μικρομεσαίες επιχειρήσεις που κατάφεραν σε δυσμενείς συνθήκες, όχι απλά να επιβιώσουν, αλλά να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν, ενισχύοντας τις προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Τα βραβεία απένειμαν κατά σειρά, ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνος Τσιάρας, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής, Χάρης Μαμουλάκης, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, βουλευτής, Χάρης Θεοχάρης, η Υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης και η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Συνοδευτικά των βραβείων τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Ε.Ε.Α. απένειμαν Τιμητικές διακρίσεις.

Στην εκδήλωση την οποία παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Μαριλένα Γεραντώνη και Νίκος Υποφάντης, παρέστη πλήθος Επιμελητηριακών εκπροσώπων, ενώ από τους κοινωνικούς εταίρους και τους επιχειρηματικούς φορείς παραβρέθηκαν και οι Πρόεδροι, Γιώργος Καββαθάς από τη ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καρανίκας από την ΕΣΕΕ και Σταύρος Καφούνης από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *