Για πρώτη φορά στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τεστ I.Q. για την εισαγωγή στη MENSA!

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την Ελληνική MENSA προχωρούν στην πραγματοποίηση για πρώτη φορά στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδαςτου επίσημου τεστ I.Q. για την εισαγωγή στη MENSA!

Η δράση προβλέπειτηνεξασφάλιση δωρεάν θέσης στο επίσημο τεστ ανθρώπινης ευφυΐας στους τριάντα (30) πρώτους μαθητές/τριες της Στερεάς Ελλάδας, κατά σειρά προτεραιότητας, που θα δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές/τριες θα πρέπει να καταθέσουν αιτήσεις απότις 9 έως και 10 Νοεμβρίου 2021. Για αιτήσεις ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα της www.mensa.org.gr.

Τα τεστ I.Q. θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021:

Στη Χαλκίδα με ώρα έναρξης 16:30, στο ξενοδοχείο “LucyHotel”, οδός Βουδούρη 10, Χαλκίδα 34100.

Στη Λαμία με ώρα έναρξης 20:00, στο ξενοδοχείο “Σαμαράς”, οδός Αθανασίου Διάκου 14, Λαμία 35100.

«Παρέχουμε στους μαθητές/τριες σε συνεργασία με την Ελληνική MENSAτην ευκαιρίαδιερεύνησης τηςευφυΐας τους.Οι μαθητές/τριες μέσω της πραγματοποίησης του επίσημου τεστ IQμπορούν να διακρίνουν στοιχεία της ευφυΐας τους και ανάλογα με το επίπεδοτης να ενταχθούν στο περιβάλλον της ΜENSAκαι να αλληλεπιδράσουν», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Στερεάς Ελλάδας, Γαλάνης Κωνσταντίνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *