Προπονητής τένις: Στη φυλακή ο 35χρονος – «Έκανα ένα λάθος»

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε την Τρίτη, 09.11.2021, ο 35χρονος προπονητής τένις μετά τις καταγγελίες σε βάρος του από δύο αθλήτριες του, τις οποίες κατηγορείται ότι αποπλάνησε.

Ο προπονητής τένις διδάσκει σε ακαδημία στα δυτικά προάστια κι έρχεται καθημερινά σε επαφή με δεκάδες κορίτσια, ωστόσο τους τελευταίους δύο μήνες είχε μπει στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών καθώς μια 16χρονη και μια 20χρονη -η σημερινή τους ηλικία- κατέθεσαν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα έζησαν δίπλα του.

Τι είπε ο προπονητής τένις στην απολογία του

Στις φυλακές οδηγήθηκε μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ο προπονητής τένις ο οποίος κατηγορείται ότι αποπλάνησε ανήλικες μαθήτριες του. Ο κατηγορούμενος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο προπονητής τένις την ώρα που εξέρχεται του κτιρίου στην Ευελπίδων

Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι έκανε ένα λάθος επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι αποδέχεται να πληρώσει για αυτά που έκανε αλλά όχι για αυτά που τον κατηγορούν.

Ο δικηγόρος του 35χρονου, Χριστόδουλος Φίλιας, δήλωσε: «Ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε. Κατηγορείται για τρία κακουργήματα, έχουμε όμως όλες τις αποδείξεις ότι τα δύο δεν έχουν τελεστεί καν και το τρίτο είναι ένα πλημμέλημα και αυτό αναμένεται να αποδειχθεί στην πορεία.

Η μία κοπέλα, είχε μια σχέση από ηλικίας 17 έως 21 ετών, δεν υπήρξε ποτέ προπονητής της, αυτή η σχέση διεκόπη πριν από λίγο καιρό, δεν έχει υποπέσει σε καμία παράβαση όσον αφορά εκείνη.

Όσον αφορά την έτερη κοπέλα, υπήρξε μία σχέση όταν αυτή είχε συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας της και δεν ήταν τότε προπονητής της. Ήταν μια πλημμεληματική παράβαση, την οποία παραδέχεται».

Δείτε την δήλωση του δικηγόρου του

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου.

Πηγή: newsit.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο