36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2021

Το Επιμελητήριο Εύβοιαςσυμμετείχε,σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τη στήριξη της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας, στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της χώρας, την 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2021, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 12 έως και τις 14 Νοεμβρίου 2021.

Σκοπός της συνεργασίας ήταν η δυναμικότερη προώθηση του τουριστικού προϊόντος και των ευβοϊκών επιχειρήσεων μετη δημιουργία μιας ισχυρότερης τουριστικής ταυτότητας του Νομού.Στη φετινή διοργάνωση περίοπτηθέσηείχεη τουριστική προβολή της Βόρειας Εύβοιας.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης και συγκεκριμένα, στο χώρο του εκθεσιακού περιπτέρου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας το Επιμελητήριο διοργάνωσεμε μεγάλη επιτυχία δύο γαστρονομικές εκδηλώσειςπαρουσίασης ευβοϊκών οίνων και εδεσμάτωναπό τον αναγνωρισμένο sommelier κ. Θεολόγο Πλακόπουλο.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις b2bγια την παρουσίασητου τουριστικού προφίλ της Εύβοιας με σκοπό την ανάπτυξη και υποστήριξη συνεργασιών σε θέματα τουρισμού.

Το περίπτερο που στήριξε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Ηλίας Μπουρμάς και η Παρασκευή Μπουραντά εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου και Υπεύθυνη σε θέματα Τουρισμού,επισκέφθηκαν ο Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλειος Κικίλιας, φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθος επισκεπτών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο