ΚΙΝΑΛ – Εύβοια: Πού μπορείτε να ψηφίσετε

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος  Αλλαγής Εύβοιας καλεί τους Δημοκρατικούς και Προοδευτικούς πολίτες του νομού μας, να δώσουν δυναμικό παρόν στις εκλογές της παράταξης μας, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5/12 για την εκλογή του νέου προέδρου μας.

Οι ψηφοφόροι θα μπορούν να ψηφίζουν από τις 08.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα καταβάλλοντας το ποσό των 3 ευρώ. Σε περίπτωση μη εκλογής προέδρου από την πρώτη Κυριακή ,η ίδια διαδικασία θα επαναληφθεί και την επόμενη Κυριακή 12/12, με το εκλογικό σώμα να αποτελείται από όσους ψήφισαν στις 5/12.Τα εκλογικά τμήματα όπου θα μπορεί κανείς να ψηφίζει είναι:

1)ΣΚΥΡΟΣ

Δημοτικό σχολείο

2)ΚΑΡΥΣΤΟΣ

Δημαρχείο

3)ΑΛΙΒΕΡΙ

Εργατικό κέντρο

4)ΑΥΛΩΝΑΡΙ

Αποθήκες του πρώην δήμου Αυλωναρίου

5)ΚΥΜΗ

Εργατικό κέντρο

6)ΕΡΕΤΡΙΑ

Κτήριο Ειρηνοδικείου

7)ΜΑΝΤΟΥΔΙ

Αίθουσα Δημαρχείου

8)ΛΙΜΝΗ

Κτήριο Μελά

9)ΑΓ.ΑΝΝΑ

Πρώην δημαρχείο

10)ΒΑΣΙΛΙΚΑ

Κοινοτικό κατάστημα

11)ΑΙΔΗΨΟΣ

Πρώην δημαρχείο

12)ΙΣΤΙΑΙΑ

Δημαρχείο

13)ΧΑΛΚΙΔΑ

Κτήριο Περιφέρειας

ΚΑΠΗ Κανήθου

Πρώην δημαρχείο Βασιλικού

Δημαρχείο Νέας Αρτάκης

14)ΨΑΧΝΑ

Δημαρχείο

15)ΣΤΕΝΗ

Πρώην δημαρχείο

 

Οι συμπολίτες μας που θα ψηφίσουν, πέραν της φυσικής τους παρουσίας πρέπει να φέρουν μαζί τους την ταυτότητα τους ή το διαβατήριο τους  ,ενώ ,λόγω της πανδημίας πρέπει να φέρουν τα προβλεπόμενα από το κράτος πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης ή RAPID TEST 48 ωρών ή μοριακού (PCR) TEST έως 72 ωρών. Η χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων είναι υποχρεωτική.

Η Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Εύβοιας ευχαριστεί τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Συντονισμού για την συνεργασία τους και την εποικοδομητική στάση τους, αλλά και τους δεκάδες εθελοντές  που βοήθησαν μέχρι τώρα και θα είναι παρόντες και την Κυριακή ,διευκολύνοντας την εκλογική διαδικασία. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών για την υπομονή και συμμετοχή τους στη διαδικασία.

Ευχόμαστε οι εκλογές αυτές ,να είναι γιορτή της δημοκρατίας ,όπως το 2017,και ολόψυχα καλή επιτυχία, δύναμη και κουράγιο στους υποψηφίους .

Η Σοσιαλδημοκρατία επιστρέφει δυναμικά στην Ευρώπη, ενώ και στην Ελλάδα πλέον είναι εμφανές ότι η μεγάλη ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ παράταξη, που έχει τις ρίζες της από τον Ελευθέριο Βενιζέλο ,και έγινε η μεγάλη δύναμη ΑΛΛΑΓΗΣ από τον Ανδρέα Παπανδρέου , επιστρέφει δυναμικά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, και στις 12 Δεκέμβρη θα ξεκινήσει την μεγάλη ανατροπή ,ενωμένη και ισχυρή τιμώντας την παρακαταθήκη της αείμνηστη προέδρου μας,  Φώφης Γεννηματά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο