Το πλάνο Μαρτίνς για να γίνει η Αμβέρσα… Πόλη

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (9/12 19:45) την Αντβέρπ στην Αμβέρσα για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και θέλει μόνο νίκη για να διεκδικήσει όσες πιθανότητες έχει για την πρώτη θέση στον όμιλο.

Οι Eρυθρόλευκοι έχουν προκριθεί ήδη στην επόμενη φάση, όμως θέλουν τρίποντο και ταυτόχρονα ήττα της Άιντραχτ στην Πόλη από τη Φενέρ, για να είναι αυτοί που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση και να βρεθούν απευθείας στους «16» της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, μετά και το διπλό στην Κρήτη επί του ΟΦΗ, προετοιμάζεται για το ματς στο Βέλγιο, με τον πορτογάλο τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του τόσο στο τακτικό κομμάτι όσο και στην ενδεκάδα.

Ο Μαρτίνς πιστεύει πως το μεθαυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού στην έδρα της Αντβέρπ έχει αρκετές ομοιότητες με εκείνο κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, και γι’ αυτόν το λόγο σκοπεύει να παρατάξει τους Πειραιώτες με παρόμοιο τρόπο από τακτικής πλευράς.

Η Αντβέρπ είναι μια ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στον αντίπαλό της, όμως οι επιστροφές της είναι αργές και αυτό μπορεί να είναι μια από τις αδυναμίες που μπορεί να χτυπήσουν οι Πειραιώτες. Όπως συνέβη στην Πόλη και πέρασε με το εμφατικό 3-0.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την ενδεκάδα του ματς, ο Μαρτίνς δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές, αλλά είναι διατεθειμένος να παίξει ακόμη και με τους ίδιους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο Γεντί Κουλέ. Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς προσανατολίζεται σε 1-2 αλλαγές, όμως πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι οι 9 από τους 11.

Ο Βατσλίκ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Λαλά, Παπασταθόπουλο (αντί του Μπα), Σισέ και Ρέαμπτσιουκ τετράδα στην άμυνα.

Στη μεσαία γραμμή ο σίγουρος είναι ο Εμβιλά, και από εκεί και πέρα θα πάρει φανέλα βασικού ένας εκ των Μαντί Καμαρά ή Μπουχαλάκη, με τον Αγκιμπού Καμαρά σε πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά τους.

Στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Ελ Αραμπί, με τον Μασούρα στη μια πλευρά και τον ανεβασμένο Ρόνι Λόπες στην άλλη.

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *