DARK OPINIONS: Οι «μάσκες» έπεσαν – Απόγνωση στα καταστήματα!!!

Δυστυχώς, τα πλέον μαύρα σενάρια για την πορεία της οικονομίας, επαληθεύονται σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα απ ΄ό,τι περίμεναν και οι πλέον απαισιόδοξοι.

Στην τοπική αγορά της Χαλκίδας, η κατάσταση πλέον είναι ανεξέλεγκτη, στα περισσότερα καταστήματα (εμπορικά, εστίασης κ.λ.π.), αφού για άλλο ένα βράδυ δεν κυκλοφορεί… ψυχή.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η άρνηση της κυβέρνησης να ενισχύσει με τον όποιο τρόπο τις επιχειρήσεις, έχει φέρει την κατάσταση στο απροχώρητο και μάλλον, τα πολύ δύσκολα τώρα αρχίζουν.

Ο ημερήσιος τζίρος των καταστημάτων δεν είναι αρκετός, ούτε για καλυφθούν οι βασικές ανάγκες, όχι για να πληρωθούν οι υποχρεώσεις.

Την ίδια στιγμή, κανείς από τους κυβερνητικούς βουλευτές (Κεδίκογλου, Ζεμπίλης, Πνευματικός), δεν παίρνει θέσει για την ουσιαστική κατάρρευση της τοπικής οικονομίας.

Καμία κίνηση, καμία αντίδραση… Σα να ζουν σε άλλη πόλη και νομό, σε άλλη χώρα.

Γιατί άραγε; Μήπως γιατί δεν ξέρουν το μέγεθος του προβλήματος; Δεν βλέπουν τί γίνεται; Όχι, απλά δεν το κάνουν για κομματικούς λόγους. Για να μην βρεθούν εκτός κομματικής γραμμής και πέσουν σε δυσμένεια…

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, οι «μάσκες» έπεσαν!

Πού είναι όλο αυτό το διάστημα, οι τρεις βουλευτές που εξέλεξε η ΝΔ πανηγυρικά στην Εύβοια; Μάθατε εσείς για κάποια διαμαρτυρία προς την κυβέρνηση ή κάποια πίεση προς αυτή, για να βρεθεί κάποια λύση; Έστω, για τα μάτια τους κόσμου…

Κατά τα άλλα, οι αριθμοί δείχνουν… ανάκαμψη(;) ενώ, επικρατεί το χάος σε όλη τη χώρα.

Υπάρχουν ευθύνες και όλοι το ξέρουμε!

 

Πάνος Τσακάλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *