Στάθης Παναγιωτόπουλος – Πότε ανέβασε τα βίντεο με την πρώην σύντροφό του – Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από τον Ηλία Γκιώνη

Σε νέες αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο προχώρησε ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης – ο άνθρωπος που γνωστοποίησε την καταγγελία εναντίον του παρουσιαστή ότι διέρρευσε ερωτικές στιγμές με πρώην σύντροφό του στο διαδίκτυο, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Όπως είπε ο Ηλίας Γκιώνης στον ΑΝΤ1, η κοπέλα ήρθε σε επαφή μαζί του και αφού συναντήθηκαν και συζήτησαν, συμφώνησαν να γίνει από εκείνον η δημοσιοποίηση της υπόθεσης, που είχε ξεκινήσει από το 2016.

Πότε ανέβασε τα βίντεο

Ο ακτιβιστής είπε ότι το πρώτο βίντεο με τις προσωπικές, ερωτικές στιγμές της ίδιας και του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ανέβηκε από τον τελευταίο, ενώ βρίσκονταν ακόμη σε σχέση, λέγοντας χαρακτηριστικά «υπάρχει περίπτωση να έπιναν καφέ στο σαλόνι και εκείνος να ανέβαζε το πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο από το δωμάτιο, τόσο σχετικές είναι οι ημερομηνίες».

Συνέχισε λέγοντας ότι «αφού χώρισαν, ανέβασε και δεύτερο βίντεο στο διαδίκτυο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος» και ότι «αφού του έκανε μήνυση η κοπέλα, εκείνος ανέβασε και τρίτο βίντεο με προσωπικές στιγμές τους».

Η κοπέλα μετά από αυτό του έκανε και νέα καταγγελία, με αποτέλεσμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να αναζητηθεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, αλλά δεν εντοπίστηκε καθώς ήταν στην Αλόννησο, όπου διατηρεί σπίτι και επιχείρηση.

«Χρειάστηκαν 3 μήνες για να κατέβει το υλικό που την εκθέτει από το διαδίκτυο»

«Χρειάστηκαν 3 μήνες δουλειάς, με προσωπική εργασία της ίδιας, για να μπορέσει να βρει τα αρχεία και να ζητήσει από τις εταιρείες να κατέβει το υλικό αυτό από τις ιστοσελίδες», σημείωσε ο Ηλίας Γκιώνης, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε η παραμικρή συμβολή του Στάθη Παναγιωτόπουλου ώστε να κατέβει το υλικό που την εκθέτει από το διαδίκτυο.

Όπως επεσήμανε, «όλα τα έκανε μόνη της, σπαταλώντας χρόνο και χρήματα, πήγε στην Θεσσαλονίκη για την δίκη που δεν έγινε και θα πρέπει να ξαναπάει, μετά την αναβολή της δίκης», ενώ τόνισε πως η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου «έχει δει πολλές ώρες πορνό, αναζητώντας να βρει τον εαυτό της» και πως «αν αναζητήσει κανείς στο διαδίκτυο το βίντεο με τον τίτλο που έχει ανέβει στο διαδίκτυο, θα βρει πάρα πολλές καταχωρίσεις και όλες έχουν το πρόσωπο της».

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *