Βόλος: Τη χτύπησαν οι γονείς της επειδή δεν πήρε πτυχίο Αγγλικών

Ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στους γονείς ενός 15χρονου κοριτσιού από τον Βόλο για τον ξυλοδαρμό της, καθώς αυτοί τη χτύπησαν επειδή δεν πήρε πτυχίο Αγγλικών, με την υπόθεση να γίνεται γνωστή επειδή η νεαρή κοπέλα έστειλε μήνυμα στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Πιο συγκεκριμένα, το κορίτσι από τον Βόλο έστειλε μήνυμα την Πέμπτη (16.12.2021) στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της από τους γονείς της, γράφοντας, μεταξύ άλλων, «φοβάμαι, έχω πέσει θύμα κακοποίησης».

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, έγινε εισαγγελική παραγγελία για τη σύλληψη των δύο γονέων, εναντίον των οποίων ασκήθηκε δίωξη για απλή σωματική βλάβη κατά ανηλίκου και την Παρασκευή βρέθηκαν ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Στην απολογία τους, οι γονείς της 15χρονης υποστήριξαν ότι η κόρη τους είναι αντιδραστική λόγω εφηβικής ηλικίας και ότι όταν της ανέφεραν ότι θέλουν να τη σπουδάσουν για να πάρει πτυχίο Αγγλικών, αυτή τους έβρισε.

Από τη μεριά της, η εισαγγελέας τόνισε ότι οι γονείς πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με το παιδί τους, καθώς στην ηλικία της, μπορεί να νιώσει μεγάλη πίεση που να τη θέσει σε κίνδυνο ή να φύγει ακόμα και από το σπίτι.

Παράλληλα θα γίνει και κοινωνική έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης της 15χρονης, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για να διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί και άλλες αξιόποινες πράξεις της ίδιας φύσεως.

Πηγή: newsit.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο