ΔΟΠΠΑΧ: Ακύρωση όλων των εξωτερικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων κα Πρωτοχρονιάς – Τί δεν ακυρώνεται…

Σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη και σε εφαρμογή των έκτακτων υγειονομικών μέτρων προστασίας από τον covid-19, σας ενημερώνουμε ότι αρχής γενομένης από το σημερινό (Πέμπτη 23/12/21) «Χριστουγεννιάτικο Κονσέρτο» των Μουσικών Συνόλων του ΔΟΑΠΠΕΧ, ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ και όλες οι υπόλοιπες εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, που επρόκειτο να γίνουν σε εξωτερικούς χώρους.

Τι δεν ακυρώνεται…

  • Παιδική θεατρική «Ο Αι Βασίλης και τα 3 Σκανταλιάρικα Ξωτικά »

Εξαίρεση αποτελεί η παιδική θεατρική «Ο Αι Βασίλης και τα 3 Σκανταλιάρικα Ξωτικά» που  σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθεί κανονικά,  την Τετάρτη 29  Δεκεμβρίου ώρα 19:00, στο Θέατρο Παπαδημητρίου.

Σε ότι αφορά την κράτηση θέσεων, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις ηλεκτρονικές κρατήσεις που έχουν γίνει, η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί.

Το έργο..

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο Άη-Βασίλης ετοιμάζεται να ξεκινήσει την διανομή των δώρων. Έχει μόνο 24 ώρες για να μοιράσει σε όλα τα παιδιά του κόσμου τα δώρα και να τα κάνει χαρούμενα και ευτυχισμένα. Tι θα γίνει εάν δεν  προλάβει να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά?

 

Υπενθυμίζουμε για την είσοδος σας στο θέατρο, απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης κατά το  τελευταίο εξάμηνο και παιδιά από 4ων έως 17 ετών με self-test. Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτικη!

 

  • «ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ»

Το σύνολο των έργων, απεικονίζουν ως  αφήγημα τις παραστάσεις τη ζωή του Χριστού, από τη γέννηση μετά…

Συνδιοργάνωση: ΠΟΕΣΕ , ΔΟΑΠΠΕΧ

Διάρκεια έκθεσης: 20/12/2021 έως 7/1/2022. Ώρες λειτουργίας 09:30-13:00 & 18:00-21:00.

Για οργανωμένες επισκέψεις, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2221351164 ή 142.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο