Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας: Με την δωρεά αυτή, η Αστυνομία της Εύβοιας εμπλουτίζει το στόλο της

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες για την ιδιωτική πρωτοβουλία προσφοράς στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας και ειδικότερα στο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων.

Η δωρεά οχήματος για τις ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων, είναι μια προσφορά με αξία, ιδιαιτέρως κοινωνική. Δεν είναι προσφορά μόνο προς την Ελληνική Αστυνομία, είναι προς όλους τους πολίτες, την κοινωνία και την δημόσια ασφάλεια της Εύβοιας.

Η χθεσινή δωρεά μας προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα και τονώνει το ηθικό των συναδέλφων μας, διότι αποδεικνύει ότι δεν είμαστε μόνοι στον αγώνα κατά της εγκληματικότητας, φανερώνει δε την εκτίμηση και την αγάπη της κοινωνίας για την αστυνομική οικογένεια.

Η Αστυνομία έχει πλείστες ανάγκες στην καθημερινή πάλη για την προστασία του πολίτη και όταν γινόμαστε αποδέκτες δωρεών από ιδιωτική πρωτοβουλία δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε ευγνώμονες που κάποιοι εκτιμούν και ενισχύουν την δράση μας.

Με την δωρεά αυτή, η Αστυνομία της Εύβοιας εμπλουτίζει το στόλο της, ισχυροποιεί τις λειτουργικές της δυνατότητες, αναβαθμίζει σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πολίτες της περιοχής μας και ταυτόχρονα βοηθά τους αστυνομικούς στην άσκηση των καθηκόντων τους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΨΙΩΧΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο