Παγώνη για ανεμβολίαστους υγειονομικούς: Όχι σε απολύσεις – Τι είπε για την τέταρτη δόση

Κατά των απολύσεων των ανεμβολίαστων υγειονομικών τάχθηκε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση εάν συμφωνεί με τον κ. Πλεύρη οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί που είναι σε αναστολή να απολυθούν .

” Όχι εγώ δεν συμφωνώ. Όλοι οι συνάδελφοι μας είναι πάρα πολύ απαραίτητοι γιατί είναι πάρα πολλά χρόνια στα νοσοκομεία.Έχουν βοηθήσει πάρα πολύ τα νοσοκομεία”, απάντησε.

” Εγώ θέλω να παρακαλέσω τους συναδέλφους μας να πάνε να εμβολιαστούν για έναν λόγο: ούτε για εμένα, ούτε για τους ασθενείς ούτε για κανέναν αλλά για τους ίδιους τους εαυτούς τους”, συμπλήρωσε .

Kαι επανέλαβε “παρακαλάω τους συναδέλφους μου να πάνε να εμβολιαστούν και να γυρίσουν στις δουλειές τους. Είναι απαραίτητο για τον εαυτό τους”.

” Ας μην εντείνουμε καταστάσεις επειδή είναι δύσκολες οι μέρες και από εκεί και πέρα θα το ξανά δούμε , θα το συζητήσουμε και νομίζω ότι οι συνάδελφοι που είναι πολύ λίγοι – είναι ελάχιστοι… θα πάνε να εμβολιαστούν και αυτοί .Πιστεύω θα εμβολιαστούν και αυτοί “ανέφερε μεταξύ άλλων .
Και πρόσθεσε ότι περισσότεροι από τους υγειονομικούς που δεν εμβολιάζονται επειδή φοβούνται , έχουν νοσήματα και δεν μπορούν να πειστούν να εμβολιαστούν, δεν είναι αντιεμβολιαστές.

Για την 4η δόση εμβολίου

 

Επίσης ρωτήθηκε εάν θα υπάρξει τέταρτη δόση εμβολίου πριν το Πάσχα. “Όχι πριν το Πάσχα”, απάντησε και πρόσθεσε ότι η ενημέρωση για το θέμα αυτό θα γίνει περίπου σε ένα 1 μήνα.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *