24. Μαΐου 2022
EVIANEXT.GRMail: evianext@gmail.com

Αγία Σοφία: Ο Ερντογάν θα την βάλει στα τουρκικά διαβατήρια

newsroom11 Μαΐου 20221min00

Αγία Σοφία: Ο Ερντογάν θα την βάλει στα τουρκικά διαβατήρια

newsroom11 Μαΐου 20221min00

Η Αγία Σοφία θα αποτελέσει φόντο στο “σαλόνι” των νέων τουρκικών διαβατηρίων, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, ότι οι προετοιμασίες για τα νέα διαβατήρια έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και ότι θα περιλαμβάνουν και την εικόνα της Αγίας Σοφίας. Όπως είπε, ο Ερντογάν, στη μέση των διαβατηρίων, που αναμένεται να είναι έτοιμα τον Αύγουστο, θα υπάρχει και η Αγιά Σοφιά, ενώ στις πρώτες σελίδες του διαβατηρίου θα είναι στο φόντο το Τοπ Καπί.

«Δημιουργήσαμε την υποδομή για την παραγωγή διαβατηρίων στη χώρα μας, ο εφοδιασμός των οποίων έχει γίνει δύσκολος, λόγω της κρίσης με τα τσιπ. Οι σελίδες του νέου μας διαβατηρίου, που είναι ένα από τα πιο ασφαλή διαβατήρια στον κόσμο, ξεκινούν με το παλάτι Τοπ Καπί και τελειώνουν με το πρώτο κτίριο του κοινοβουλίου και στην μέση ακριβώς είναι το τζαμί της Αγίας Σοφίας. Ελπίζουμε ότι το νέο μας διαβατήριο, το οποίο θα εκδοθεί στους πολίτες μας από τον Αύγουστο, θα είναι επωφελές για τη χώρα μας και το έθνος μας», δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Πηγή: enikos.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *