Β. Εύβοια – Ρετσινάδες: Τα απειλητικά τηλεφωνήματα και οι ανεπιθύμητοι

Ο πρόεδρος του σωματείου ρητινοκαλλιεργητών κύριος Βαγγέλης Γεωργατζής, περνά στην αντεπίθεση καταγγέλλοντας τους αρμόδιους, μετά τα όσα συνέβησαν στις 3 Ιουνίου, κατά τη συγκέντρωση του είχε οργανώσει ο κ. Μπένος.

Ο κ. Γεωργατζής, κάνει λόγο ακόμα και για απειλητικά τηλεφωνήματα. Διαβάστε παρακάτω:

«Ανεπιθύμητοι στη Βόρεια Εύβοια είναι όλοι αυτοί που μας έφεραν ως εδώ! Οι διάφοροι κυβερνητικοί εκπρόσωποι, οι χαρτογιακάδες της κυβέρνησης και της επιτροπής ανασυγκρότησης, που έχουν σχεδόν μετακομίσει στην περιοχή μας για να γίνει η καταστροφή ευκαιρία για τις μπίζνες των ομίλων. Δεν περιμένουμε τίποτα από «μεσίες», δήθεν «συνεργάτες» και φιέστες!

Οι «κύριοι» υπουργοί, βουλευτές και τα γραφεία τους κινήθηκαν άμεσα!

  • Πρώτον ζητάνε νέα πάλι χαρτιά και παραχαρτιά για να κόψουν κι άλλους συναδέλφους από το πρόγραμμα.
  • Δεύτερον μας λένε το γνωστό παραμύθι ότι το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον άλλο μήνα, δηλαδή ότι μας τσαμπουνάγανε κάθε μήνα, σχεδόν ένα χρόνο τώρα.

Τρίτον φτάσανε να απειλούν με προσωπικά τηλεφωνήματα!»

Αναφέρει επίσης:

«Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω αμολήσανε και διάφορους «καλοθελητές» για να δείξουν διάσπαση του κλάδου και να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους! Τελευταίο παράδειγμα ο «κύριος» Κουκαρής που χωρίς συνεδρίαση συνέλευσης ή ΔΣ του συνεταιρισμού του Κρυονερίτη, φοράει την προσωπική του άποψη καπέλο στους συναδέλφους μας.

Αλήθεια, γιατί δε ρωτά τα υπόλοιπα μέλη; Μήπως γιατί ανάμεσα τους θα βρει τους συναδέλφους που βρίσκονται με τη θηλιά στο λαιμό; Μήπως γιατί θα βρει τους συναδέλφους συγχωριανούς του, που βρέθηκαν και στήριξαν την κινητοποίηση;

Αυτούς που την οργάνωσαν και σήμερα βρίσκονται στη διοίκηση του σωματείου μας; Αυτούς που κρατάνε τον κλάδο μας με τους αγώνες τους ζωντανό όλα τα χρόνια και πολύ περισσότερο σήμερα;»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο