Παραπολιτική: Ποιος θα μείνει απ’ έξω στην Εύβοια;

Κι ενώ όλα δείχνουν πως εκλογές θα έχουμε τον Οκτώβριο, δεδομένου πως τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας και στην Εύβοια, δεν είναι και στα… καλύτερά τους, οι εκλεγμένοι του νησιού μάλλον ανησυχούν και με το δίκιο τους.

Είναι φως… φανάρι πλέον, πως το κόμμα δεν θα εκλέξει τρεις βουλευτές, με το ενδεχόμενο το ευχάριστο και αισιόδοξο σενάριο, να λέει πως δύο θα εκλεγούν, στην καλύτερη περίπτωση…

Ποιο λοιπόν έχουν λόγους να ανησυχούν περισσότερο; Κεδίκογλου, Πνευματικός και Ζεμπίλης, ξέρουν καλά πως κάποιος ή κάποιοι θα… αποχαιρετήσουν άδοξα τη Βουλή των Ελλήνων, εισπράττοντας την έλλειψη έργων ουσίας στην Εύβοια, τις αποδοκιμασίες των ανθρώπων της Βόρειας Εύβοιας και τι επιλογές τους.

Προγνωστικά δεν υπάρχουν, παρά μόνο εικασίες, όμως και οι τρεις έχουν κάθε λόγο να φοβούνται για το πολιτικό τους μέλλον.

Σε συνδυασμό βέβαια, με τις εμφανείς επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νομό, δεν υπάρχει τίποτα πιο εμφανές, από το ό,τι πάμε σε αλλαγή προσώπων αλλά όχι πρακτικών.

Είναι άλλωστε γνωστό, πως στη ΝΔ υπάρχει «επετηρίδα» που όμως πολιτεύεται με τον ίδιο τρόπο όπως και οι νυν βουλευτές.

Είναι γνωστό σε όλους στην πολύπαθη  Εύβοια, ότι πάνω σε χαλάσματα έχουν… στηθεί πολιτικές καριέρες, που οδήγησαν κατά το παρελθόν σε συντριβές της δεξιάς παράταξης.

 

Πάνος Τσακάλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *