Οι “Ελεύθεροι Ξανά” σε Κόρινθο και Θεσσαλονίκη

Στην Κόρινθο βρέθηκε την Τετάρτη 22 Ιουνίου ο Πρόεδρος του κινήματος «Ελεύθεροι Ξανά» κ. Φαίδων Βόβολης μαζί με στελέχη του όπου και παρίστατο σε εκδήλωση για τα παιδιά με αυτισμό και σύνδρομο Asperger Κορίνθου.

Τον κ. Βόβολη συνόδευαν ο Α’ Αντιπρόεδρος του κινήματος και υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά  Άρης Ιωακείμ, η Γενική Διευθύντρια και υποψήφια βουλευτής Α’ Πειραιά  κ. Τζένη Μπακομήτρου, η υποψήφια βουλευτής Κορίνθου κ. Μαρία Μπαριτάκη, η οποία και συμμετείχε στην διοργάνωση της εκδήλωσης, η κ. Μαρία Παναγιώτου τομεάρχης Δικαιοσύνης και υποψήφια βουλευτής Αν. Αττικής, η κ. Μαρίτα Ρίτζι, τομεάρχης Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και υποψήφια βουλευτής  Αν. Αττικής, ο κ. Ιωάννης Ξανθάκης, υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά και η Εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος κ. Μάντυ Σεβαστού.

Στην Θεσσαλονίκη, την ίδια ημέρα, στελέχη του κινήματος από τη Βόρεια Ελλάδα παρευρέθησαν εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του κινήματος κ. Φαίδωνα Βόβολη, στην εκδήλωση «καταδικάζουμε τη συμφωνία των Πρεσπών» που οργανώθηκε από τη ΣΕΑ και πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης». Τον κ. Βόβολη εκπροσώπησαν η Υπεύθυνη Επικοινωνίας του κινήματος κ. Σκεύη Σαββίδου, η υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Ραΐσα Ιωαννίδου, η τομεάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και υποψήφια βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης κ. Άννα Μαρία Παπαβασιλείου, υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης  κ. Νικόλαος Καραγιαννίδης, και Μέλος κινήματος κ. Κωνσταντίνος Πολυκράτης.

Το κίνημα «Ελεύθεροι Ξανά» βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά και υπερασπίζεται τις αξίες της Πατρίδας μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο