DARK OPINIONS: Χωρίς προηγούμενο… και χωρίς υπερβολές

Είναι πολύ πιθανό, να μην έχουν προηγούμενο όλα αυτά, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, σε σχέση με την πρωτοφανή κόντρα του Πρωθυπουργού και του Προέδρου του Ολυμπιακού.

Μια μετωπική σύγκρουση που αν μη τι άλλο, θα έχει πολλά επεισόδια έως τις επόμενες Εθνικές εκλογές, με βαριές κατηγορίες να εκτοξεύονται εκατέρωθεν.

Απόδειξη, πως σε αυτή τη χώρα εσείς και εγώ, γνωρίζουμε πολύ λίγα πράγματα για όσα έγιναν και γίνονται, πίσω από τις κλειστές πόρτες κέντρων πολιτικών αποφάσεων.

Η χώρα χωρίς καμία διάθεση υπερβολής, συνταράσσεται από σκάνδαλα μέρα με τη μέρα και ο Πρωθυπουργός της, όχι μόνο δεν δίνει λύσεις, αλλά δεν δίνει και εξηγήσεις σε κανέναν.

Ηλεκτρονικός και έντυπος Τύπος, καταγγέλλουν εδώ και καιρό… παρακράτος και δυσωδία και κορυφαίοι υπουργοί κρατούν αποστάσεις από την πρωτοφανή κυβερνητική τακτική και τις αυταρχικές αποφάσεις του Μαξίμου.

Και ασφαλώς, αναρωτιούνται και οι πιο φανατικοί νεοδημοκράτες, για το ποιος κυβερνά στην ουσία, εδώ και τρία χρόνια και πλέον.

Συμφέροντα, διαπλοκή, παρακολουθήσεις και στο βάθος υποψίες του πολίτη, για το αν τελικά μπορεί να αλλάξει κάτι, ακόμη και με ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές. Τι είπα τώρα… Εκλογές! Εκλογές, για να αναλάβει ο κανένας;  Ή πάλι ο Μητσοτάκης;

Δυστυχώς φίλοι μου, η παρτίδα χάθηκε, όπως και η ελπίδα. Όχι γιατί δεν υπάρχουν ικανοί και καθαροί πολιτικοί, αλλά γιατί είναι τόση η λάσπη γύρω από την πολιτική ζωή του τόπου, που κανείς πλέον δεν πιστεύει κανέναν.

Πήγαμε πολλά χρόνια πίσω!

 

Πάνος Τσακάλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *