Βιασμός 12χρονης: Ελεύθερος ο 39χρονος που είχε συλληφθεί

Ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 39χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν φωτογραφίες της 12χρονης από τον Κολωνό που του είχαν σταλεί διαδικτυακά.

Ο 39χρονος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία απολογήθηκε στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της 12χρονης και αρνήθηκε όσα του αποδίδονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι οι φωτογραφίες του εστάλησαν  από ένα προφίλ με γυναικείο όνομα, το οποίο δεν ήταν της 12χρονης, μέσω του  viber.

Ο κατηγορούμενος ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής, ισχυρίστηκε ότι κάτι  υποψιάστηκε και για αυτό επέμενε να μάθει την  ηλικία της, διότι η ίδια είχε αναφέρει ότι ήταν 17 ετών. Ζήτησε, είπε, τις φωτογραφίες για να ταυτοποιήσει το πρόσωπό με το οποίο μιλάει και την ηλικία του. Κατά τις ίδιες πηγές, παραδέχτηκε ότι της έστειλε κάποια μικρά χρηματικά ποσά (συνολικά 140 ευρώ).

Μετά την απολογία του, ανακρίτρια και εισαγγελέας συμφώνησαν να αφεθεί ελεύθερος, επιβάλλοντας τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής του 3 φορές το μήνα και της εγγύησης 5.000 ευρώ.

Πηγή: zougla.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *