Δημοτικές εκλογές 2023: Ας μην γελιόμαστε, γιατί όλοι ξέρουμε…

Σε προεκλογική τροχιά και η Χαλκίδα, αφού οι εκλογές του Οκτωβρίου θα κρίνουν πολλά και για το Δήμο, αλλά και για τα πάμπολλα και άλυτα προβλήματα των κατοίκων της.

Είναι κομβικής σημασίας, το ποιος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος, τι προθέσεις θα έχει, τι δυνατότητες και ασφαλώς, κατά πόσο θα είναι μία προσωπικότητα, που θα μπορεί να αλλάξει πράγματα και θέματα που χρονίζουν δυστυχώς…

Το τί σημαίνουν όλα αυτά, λίγο πολύ όλοι καταλαβαίνουμε, αλλά ποια προσωπικότητα θα μπορούσε να εγγυηθεί σοβαρότητα, ήθος, έργο και βούληση για λύσεις;

Σίγουρα και αυτό που είναι γνωστό σε όλους, όχι όλοι εκείνοι που επιδιώκουν τον δημαρχιακό θώκο, για να κάνουν απλά μια προσπάθεια ή για να ικανοποιήσουν φιλοδοξίες.

Χρειάζεται ομάδα, ακεραιτότητα, υπερκομματισμός, συνεργασία, πρόγραμμα και μια σειρά πραγμάτων που θα πείσουν τους πολίτες.

Αυτά και πολλά άλλα, σίγουρα δεν τα έχουν οι αερολόγοι και οι εκλεκτοί των κομματικών σωλήνων, που υπολογίζουν στα κόμματα και την στήριξή τους.

Επίσης, δεν τα έχουν, εκείνοι που πολιτική θεωρούν πως γίνεται, με ακραίες δηλώσεις και μεγάλες κούφιες λέξεις στα καφέ και στα καφενεία.

Κάποιοι, απλά απέτυχαν… και κάποιοι είδαν και βλέπουν το Δήμο ως σκαλοπάτι προσδοκιών.

Χρειάζονται αποδείξεις και πλάνο, για να μην συνεχίσει να πηγαίνει ο Δήμος στα τυφλά.

ΥΓ

Ήταν λίγες σκέψεις (από τις πολλές), για να μην αποτελούμε, την πόλη των “θαυμάτων” και των προβλημάτων.

Την πόλη που διοικείται, από ανθρώπους που απλά… στάθηκαν τυχεροί από τις συγκυρίες, αλλά λειτούργησαν και θα λειτουργήσουν ανεπαρκώς για την πόλη, στην καλύτερη περίπτωση.

Ας μη γελιόμαστε… πολλές επιλογές δεν υπάρχουν!

Πάνος Τσακάλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *