Συνάντηση Καλαβρή με μέλη του Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Χαλκιδέων

Ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Καλαβρής συναντήθηκε με μέλη του προεδρείου του σωματείου εργαζομένων στον Δήμο Χαλκιδέων. Στη συνάντηση αυτή ο πρόεδρος κ. Παπαργυρίου, ο γραμματέας κ. Κατσαμάγκος, ο αντιπρόεδρος κ. Κούμαρος, ο κ. Σκουμπρής και ο κ.
Παντρευτάκης, τόνισαν ότι από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν κύριο μέλημα τους και καθημερινή τους φροντίδα ήταν να εξασφαλίσουν τις συνθήκες εκείνεςέτσι ώστε οι εργαζόμενοι να εργάζονται με ασφάλεια και να αισθάνονται σιγουριά στο εργασιακό τους περιβάλλον. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δράσεις, στις παρεμβάσεις και στις προτάσεις που έγιναν προς τη Διοίκηση για επίλυση διαφόρων προβλημάτων στο χώρο εργασίας. Κάποιες από αυτές πραγματοποιήθηκαν και άλλες πιέζουν να επιλυθούν όσο το δυνατόν συντομότερα.
Τέλος, ο πρόεδρος δήλωσε ότι το Σωματείο θα είναι αρωγός σε όλες τις προσπάθειες των εργαζομένων για καλύτερες συνθήκες εργασίας και στυλοβάτης στην προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων τους. Ο κ. Καλαβρής τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι πλάι τους στις διεκδικήσεις
τους για την επίλυση των αιτημάτων τους, όπως κάνει εδώ και τόσα χρόνια για όλους τους εργαζόμενους .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *