Αυτό είναι το εξώφυλλο του Playboy με την υπουργό του Μακρόν

Μια μικρή γεύση από το τεύχος του Playboy με την υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων της Γαλλίας Μαρλέν Σιαπά στο εξώφυλλο δόθηκε στη δημοσιότητα από το Paris Match. Ένα πρωτοσέλιδο που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων τις τελευταίες ώρες.

To Playboy με εξώφυλλο την υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων της Γαλλίας Μαρλέν Σιαπά αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα στη Γαλλία. Μετά τη διαρροή προκλήθηκαν εκ νέου αντιδράσεις, τη στιγμή που η Γαλλία μαστίζεται από διαδηλώσεις διαμαρτυρίας και απεργίες για το συνταξιοδοτικό νομοσχέδιο.

Η πλευρά της Μαρλέν Σιαπά επιχείρησε να αιτιολογήσει την απόφαση της έμπιστης τόσο του Μακρόν, όσο και της συζύγου του, Μπριζίτ.

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως «έκανε το εξώφυλλο στο πλαίσιο μιας μεγάλης συνέντευξης, 12 σελίδων, που αφορά κυρίως την ελευθερία των γυναικών, τον φεμινισμό, την πολιτική και την λογοτεχνία».

 

Από την πλευρά τους, βουλευτές της αντιπολίτευσης κάνουν λόγο για «πρόκληση». «Από εκείνη όλα τα περιμέναμε και δεν μας προκαλεί έκπληξη», σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Η Μαρλέν Σιαπά και η σύγκριση με την Πάμελα Άντερσον

Η υφυπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων της Γαλλίας Μαρλέν Σιαπά αντέδρασε με μια ανάρτησή στον λογαριασμό της στο Twitter το Σάββατο.

«Η υπεράσπιση του δικαιώματος των γυναικών να διαθέτουν το σώμα τους, αφορά τα πάντα και πάντοτε. Στη Γαλλία οι γυναίκες είναι ελεύθερες. Με όλο τον σεβασμό στους οπισθοδρομικούς και στους υποκριτές», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

 

Στη μακροσκελή της συνέντευξή της στο Playboy, η Μαρλέν Σιαπά προχωρά και σε μια σύγκριση με την Πάμελα Άντερσον, προσθέτοντας πως η φωτογράφισή της στο Playboy αποτελεί πράξη χειραφέτησης.

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *