Πνευματικός: Πραγματοποιήθηκε η δράση των δωρεάν προληπτικών ελέγχων του συλλόγου Πεταλούδα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση των δωρεάν προληπτικών ελέγχων από τον Σύλλογο Πεταλούδα, με πρωτοβουλία του Σπύρου Πνευματικού, σε Μαντούδι, Αγία Άννα και Λίμνη

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στη δράση ενημέρωσης και δωρεάν προληπτικών ελέγχων οστεοπόρωσης και σκολίωσης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα, με πρωτοβουλία του Βουλευτή Εύβοιας ΝΔ και Καθηγητή Ορθοπεδικής του ΕΚΠΑ Σπύρου Πνευματικού, σε συνεργασία με την Γ’ Πανεπιστημιακή Ορθοπεδική Κλινική του ΕΚΠΑ, Νοσοκομείο ΚΑΤ και την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, το Σάββατο 1η  Απριλίου 2023, στο Μαντούδι, την Αγία Άννα και τη Λίμνη Ευβοίας.

Στόχος, όπως ανέφερε ο βουλευτής, είναι η δράση αυτή να πραγματοποιηθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές της Εύβοιας, ιδίως στις απομακρυσμένες. Ο κ. Πνευματικός ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Τσαπουρνιώτη για την φιλοξενία και τη στήριξη στη διοργάνωση της δράσης καθώς και το Σύλλογο Πεταλούδα που ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρότασή του για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Το ίδιο πρωί, ο κ. Πνευματικός παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό στην ημερίδα που πραγματοποίησε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ευβοίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας με θέμα: «Ανασκαφική έρευνα στο Καστρί Κηρίνθου κατά το έτος 2022». Στο χαιρετισμό του, ανέφερε ότι η ολοκλήρωση της ανασκαφής, η προστασία και η ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου θα ενισχύσει σημαντικά το πολιτιστικό απόθεμα της περιοχής αλλά και ολόκληρης της Εύβοιας, και θα συμβάλει στην αύξηση της επισκεψιμότητας και στην ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής του τόπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *