ΕΚΛΟΓΕΣ 21 ΜΑΙΟΥ: Η ληστρική πολιτική, τα funds και η προπαγάνδα – Αυτό λέγεται ληστεία…

Παρατηρώ τις τελευταίες εβδομάδες πριν τις εκλογές, μια συστηματική απόκρυψη της πραγματικής κατάστασης στην κοινωνία, σε μία απέλπιδα προσπάθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα σοβαρά της προβλήματα.

Ειδικά στα κανάλια και τα site που υποτάχθηκαν στη ΝΔ, δεν βγάζουν ούτε άχνα για το μείζον θέμα των πλειστηριασμών που έχουν ξεκινήσει, κι ας απέχουμε λίγες μέρες από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, που θα κρίνουν κατά πόσο θα κλέψουν τις περιουσίες των Ελλήνων.

Εκατομμύρια άνθρωποι αντιμέτωποι με τον τρόμο, λόγω της πολιτικής που ακολούθησε ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του, οδηγώντας τους στην φτώχια, την ανέχεια και στην αδυναμία να πληρώσουν τα δάνειά τους.

Το party των funds δυστυχώς έχει ξεκινήσει και από εμάς εξαρτάται αν θα μας πάρουν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις, τις θυσίες μιας ζωής με νόμους, παρανόμους και πονηριές, για να πλουτίσουν περισσότερα στελέχη του Μητσοτάκη και τραπεζίτες.

Και αυτή την κρίσιμη στιγμή, τα Μέσα Ενημέρωσης που πλούτισαν προπαγανδίζοντας την τελευταία τετραετία, συνεχίζουν τον βρώμικο ρόλο τους, αναφερόμενα σε οτιδήποτε άλλο… εκτός από την ουσία και αυτά που θα έπρεπε να αναδεικνύουν καθημερινά.

Όλοι στο κόλπο… Είναι ντροπή και αδιανόητο, είναι ληστεία και σκόπιμος αποπροσανατολισμός, είναι οι γνωστές ακατονόμαστες μέθοδοι αποπροσανατολισμού και απόκρυψης της πραγματικότητας.

Πρόκειται για σήψη και μόνο! Αυτοί που μηδενίστηκαν τα δάνειά τους από αυτή την κυβέρνηση, μάχονται λυσσαλέα να τους κρατήσουν στην εξουσία, κι ας καταστραφεί η κοινωνία.

 

Πάνος Τσακάλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *