Εξώδικο Αχτσιόγλου για τις επιθέσεις περί υπονόμευσης Τσίπρα

Η Έφη Αχτσιόγλου είχε προαναγγείλει με δήλωσή της ότι θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που της δίνει ο νόμος, απέναντι σε όσους, με «συκοφαντικές επιθέσεις» την κατηγορούν ότι εκείνη και οι συνεργάτες της υπονόμευσαν τον Αλέξη Τσίπρα.

Ετσι, η  υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία για ένα άρθρο – το οποίο, μάλιστα, δημοσιεύθηκε λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές της προηγούμενης Κυριακής – με τίτλο «Έφη Αχτσιόγλου: Το μήνυμα που εξόργισε τον Αλέξη και τα βρόντηξε».

Όπως σημειώνει στο εξώδικο η κυρία Αχτσιόγλου, που στρέφεται κατά της «ομόρρυθμης εταιρεία με την επωνυμία Μανεσιώτης Νικολάος – Ψωμιάδης Κωνσταντίνος Ο.Ε» και διακριτικό τίτλο VOICE NET» και κατά του «Νικόλαου Μανεσιώτη του Θεοδώρου», στο δημοσίευμα αναφερόταν «ότι δήθεν στις 29.06.2023, λίγες ημέρες μετά το οδυνηρό για το κόμμα μας αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, πίεζα τον πρώην πρόεδρό μας Αλέξη Τσίπρα να αποχωρήσει από την ηγεσία και μάλιστα ότι τάχα του απέστειλα μήνυμα (sms), με το οποίο του ζητούσα να παραιτηθεί μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές».

Υπογραμμίζει ότι ο στόχος του δημοσιεύματος και του αρθρογράφου ήταν «διττός» και «συνίστατο στην απαξίωση της προσωπικότητάς μου και της πολιτικής μου διαδρομής, καθώς και στην παραπλάνηση των μελών και των ψηφοφόρων μας».

Και γι’ αυτό, όπως τονίζει, «προχωρήσατε σε ευρεία διάδοση του ψευδούς ισχυρισμού σας, αναρτώντας το δημοσίευμά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έτσι επιτύχατε την αναδημοσίευσή του και διευρύνατε τους αποδέκτες του σε απροσδιόριστα μεγάλο αριθμό».

«Προσπάθησα να μεταπείσω τον Αλέξη Τσίπρα»

«Σας επισημαίνω ότι ο Αλέξης Τσίπρας, εγώ και όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ συμπορευτήκαμε στο δρόμο των κοινών μας αξιών και εργαστήκαμε αγόγγυστα για να βγάλουμε την Ελλάδα στο φως. Εμείς έχουμε μετρηθεί σε δύσκολες μάχες και υπηρετήσαμε από κοινού το Κοινό Καλό. Για το λόγο αυτό, ως άριστα γνωρίζετε, παρά τις αναληθείς διαδόσεις σας περί του αντιθέτου, σε αλλεπάλληλες συζητήσεις μου με τον Αλέξη Τσίπρα προσπάθησα να τον μεταπείσω ώστε να παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος, έχοντας την πεποίθηση ότι μαζί θα ξεπερνούσαμε τη δύσκολη στιγμή για την παράταξή μας και για τον ίδιο προσωπικά», αναφέρει η κυρία Αχτσιόγλου.

Σημειώνει ότι τα δημοσιεύματα προσβάλλουν τα δεκάδες χιλιάδες μέλη και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επιχειρούν «να μειώσουν το κύρος τόσο του πρώην προέδρου Αλέξη Τσίπρα», όσο και το δικό της, «τη στιγμή που διεξάγεται η κρίσιμη αναμέτρηση για την ανάδειξη προέδρου και για το μέλλον της παράταξης».

Για όλους αυτούς τους λόγους, η Έφη Αχτσιόγλου ζητά να δημοσιευθεί στον εν λόγω ιστότοπο η εξώδικη διαμαρτυρία της, να αναρτηθεί δημοσίευμα «το οποίο θα αποκαθιστά την αλήθεια, ήτοι ότι ουδέποτε πίεσα τον Αλέξη Τσίπρα να αποχωρήσει από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και ότι ουδέποτε του απέστειλα sms ή οιοδήποτε μήνυμα με σχετικό περιεχόμενο» και να ζητήσουν «δημοσίως συγγνώμη» από την ίδια «και από τα χιλιάδες μέλη και του ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ».

Σε αντίθετη περίπτωση, δηλώνει πως εάν δεν προβούν «στις ως άνω αποκαταστατικές της προσβολής ενέργειες εντός πέντε ωρών από την επίδοση της παρούσας», θα
προσφύγει στα αρμόδια πολιτικά και ποινικά δικαστήρια.

Δείτε εδώ το εξώφικο της Έφης Αχτσιόγλου

Πηγή: tanea.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *