ΕΚΛΟΓΕΣ: Όποιος κατάλαβε… κατάλαβε

Πολλά θα μπορούσε να πει κάποιος, πως ήταν τα μηνύματα της κάλπης των αυτόδιοικητικών εκλογών, ειδικά μετά την δεύτερη Κυριακή.

Νικητής και πάλι, η μεγάλη αποχή των πολιτών, που προτίμησαν να κάνουν κάτι άλλο… εκτός από το να πάνε στις κάλπες και που προφανώς μπορεί να ερμηνευθεί με πολλούς τρόπους, αλλά πάνω απ’ όλα, να περάσει το ξεκάθαρο μήνυμα πως ο Έλληνας κουράστηκε, από τα αποτελέσματα αδιέξοδων πολιτικών.

Είναι σαφές νομίζω, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει αν μη τι άλλο να προβληματιστεί, ειδικά από την ήττα του Κώστα Μπακογιάννη στην Αθήνα και όχι μόνο.

Αυτό όμως που αποδείχθηκε ξανά, είναι η κούραση και η απαισιοδοξία της πλειονότητας του κόσμου, από το πολιτικό σύστημα, που κάθε άλλο παρά εμπιστοσύνη εμπνέει.

Κατά τα άλλα, μια ίδια μέρα ξημερώνει σε περιφέρειες και δήμους σε πολλές περιοχές της χώρας και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό, γιατί έχουμε μπροστά μας άλλα πέντε χρόνια.

Ας ευχηθούμε τουλάχιστον, οι εκλεγμένοι να έλαβαν το μήνυμα της κάλπης, ακόμη αν επανεξελέγησαν, ακόμη και αν στηρίχθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *