Σοκ με τον βασιλιά Κάρολο: Του δίνουν δύο χρόνια ζωής

Σοκ έχει προκαλέσει στους βρετανούς δημοσίευμα του «In Touch» το οποίο αναφέρει πως ο βασιλιάς Κάρολος πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας και έχει μπροστά του μόνο δύο χρόνια ζωής.

Παράλληλα στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ήδη έτοιμα τα σχέδια για την κηδεία του βάσει πρωτοκόλλου.

Σύμφωνα με το «In Touch» η επιχείρηση για την κηδεία του βασιλιά θα λέγεται «Επιχείρηση Menai Bridge» και θα μοιάζει με εκείνη της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Ο αρθρογράφος αναφέρει ακόμα πως αυτή τη στιγμή το Παλάτι έχει κάνει όλες τις  προετοιμασίες καθώς η μοναρχία βρίσκεται σε αναταραχή από τότε που δημοσιοποιήθηκε η κατάσταση υγείας του Καρόλου.

«Η διάγνωση του καρκίνου του Κάρολου είναι πιο σοβαρή από ό,τι έχει γνωστοποιηθεί, καθώς πηγή μοιράστηκε ότι ο βασιλιάς μάλλον δίνει μάχη με κάτι περισσότερο από τον καρκίνο, αφού οι γιατροί φέρεται να του έδωσαν μόλις δύο χρόνια ζωής», αναφέρεται συγκεκριμένα στο δημοσίευμα και συνεχίζει:

«Όπως είπε η ίδια πηγή, ο βασιλιάς Κάρολος είναι πολύ πιο άρρωστος απ’ ό,τι αφήνει το παλάτι να γίνει γνωστό και απλά δεν είναι ικανός να διευθύνει την οικογένειά του, τα επιχειρηματικά συμφέροντα του στέμματος και να εκπληρώνει τα καθημερινά καθήκοντα της μοναρχίας. Ο καρκίνος του τον τρώει ζωντανό. Είναι πολύ αδύναμος. Η κατάσταση είναι απελπιστική».

Παρόλο που αναμένεται να εμφανιστεί στο Windsor για την λειτουργία την Κυριακή του Πάσχα, το μελλοντικό του πρόγραμμα αναμένεται να μην είναι βαρύ καθώς η αδελφή του τον βοηθά στις δημόσιες εκδηλώσεις.

Σχετικά με τα σχέδια της κηδείας, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, η νεκρική πομπή του μονάρχη θα μοιάζει με τις τελετές της αείμνηστης μητέρας του, Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, που ονομάστηκαν «Επιχείρηση Γέφυρα του Λονδίνου». Πιθανότατα θα ταφεί στην βασιλική κρύπτη στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Η πηγή πρόσθεσε ακόμα πως: «Είναι ένα αρκετά συνηθισμένο πράγμα μεταξύ των Βρετανών βασιλιάδων, αλλά στην περίπτωση του Καρόλου, η προετοιμασία είναι απαραίτητη. Ορισμένοι αυλικοί πιστεύουν ότι ο καρκίνος του Καρόλου είναι χειρότερος απ’ ό,τι αφήνουν να εννοηθεί ότι είναι για να μην προκληθεί πανικός. Θα έχει όλη τη μεγαλοπρέπεια και τις περιστάσεις που αρμόζουν σε έναν Βρετανό μονάρχη».

Πηγή: zougla.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *