Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer & Συγγενών Διαταραχών Χαλκίδας

Η Alzheimer Χαλκίδας, βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες σε αναστολή των δραστηριοτήτων της, που υλοποιούνται με αποκλειστική δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΤΙΜΑ, ακολουθώντας τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας για την προστασία των πολιτών και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων, από τη νόσο COVID-19. Ωστόσο, η επιστημονική ομάδα του Κέντρου, βρίσκεται δίπλα στους φροντιστές ατόμων με άνοια, μέσω συνεχούς τηλεφωνικής επικοινωνίας, για να βοηθήσει σε ανάγκες που μπορεί να προκύψουν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Προσπαθούμε στο μέτρο του δυνατού να προσφέρουμε απομακρυσμένη βοήθεια σε όσους μας έχουν ανάγκη!!! Να σας ενημερώσουμε ότι, όπου είναι εφικτό πραγματοποιούνται μέσω skype , ασκήσεις νοητικής και σωματικής ενδυνάμωσης από τους επαγγελματίες του οργανισμού για τους ηλικιωμένους και για άτομα με άνοια . Επιπλέον, προσφέρουμε δωρεάν συνεδρίες μέσω τηλεφώνου ή skype για ψυχολογική υποστήριξη και αποφόρτιση στρες ,στους φροντιστές και σε όποιο άλλο άτομο επιθυμεί για το διάστημα αυτό, με σκοπό να μειώσουμε την κοινωνική απομόνωση που βιώνουμε όλοι μας.

Η νοσηλεύτρια συνεχίζει να πραγματοποιεί κατ’ οίκον επισκέψεις σε περιπτώσεις ανάγκης. Αυτή τη περίοδο εργαζόμαστε στη βελτίωση των υπηρεσιών μας, ώστε όταν θα βγούμε από αυτή τη στενωπό κατάσταση να είμαστε έτοιμοι να δράσουμε ταχύτατα, στοχευμένα και με επαγγελματισμό στα καινούργια δεδομένα που θα έχουν εμφανιστεί. Θα είμαστε εκεί στην αναδόμηση των νέων κοινωνικών συνθήκων. Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά και να παραμείνετε, ακολουθώντας τις οδηγίες πιστά, οι οποίες συνεχώς μας δίνονται από επίσημους φορείς, ώστε όταν τελειώσει αυτή η καταιγίδα να είμαστε όλοι εδώ. Πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε, διότι οι δυνατότητες του ανθρώπου είναι ανεξάντλητες, όμως τώρα θα πρέπει να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!! ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ -ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ. Μη διστάσετε να μας καλέσετε!!!

Είμαστε στη διάθεση σας για να σας βοηθήσουμε καθημερινά από τις 09:00 π.μ. – 08:00 μ.μ ☎ Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6937244646 2221181071 Η΄στείλτε μας μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook @AlzheimerChalkida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *