Νίκος Αλέφαντος: «Μάθε τους μπαλίτσα εκεί πάνω γίγαντα» λένε οι χρήστες του Twitter

Οπαδοί όλων των ομάδων αλλά και ποδοσφαιριστές όπως ο Τζιοβάνι και ο Καστίγιο λένε το δικό τους αντίο στον Νίκο Αλέφαντο

Θλίψη, τρυφερά μηνύματα, βίντεο από τις μυθικές στιγμές της ποδοσφαιρικής του πορείας και γλυκόπικροι πλημμύρισαν τα social media από χθες, λίγη ώρα μετά την είδηση της απώλειας του Νίκου Αλέφαντου, του κυρ Νίκου όπως τον έλεγαν πολλοί.

Οπαδοί πολλών ομάδων, σταρ της στρογγυλής Θεάς όπως ο Τζιοβάνι και απλοί άνθρωποι αποχαιρέτησαν τον δικό τους Νίκο Αλέφαντο με λίγα λόγια και πολύ συναίσθημα.

«Μάθε τους μπαλίτσα εκεί πάνω γίγαντα», «γεια σου ρε παλήκαρε», «Ο Θεός φτιάχνει ομάδα, δεν εξηγείται αλλιώς», «Θα στήνει συστήματα με αγγελάκια στον Παράδεισο» είναι μόνο κάποια από τα πάρα πολλά μηνύματα που ανέβασαν χρήστες στο Twitter και όχι μόνο.

nikos-alefantos-social2
nikos-alefantos-social
nikos-alefantos-social4
nikos-alefantos-social3
nikos-alefantos-social5

Ξεχωριστό ήταν το μήνυμα του Τζιοβάνι στο Instagram που έγραψε: «Μεγάλε κόουτς λυπάμαι πολύ που “έφυγες”. Μακάρι ο Ιησούς να ηρεμήσει τις καρδιές των φίλων και της οικογένειάς σου. Θα μας λείψεις». Το δικό του αντίο έστειλε και ο Νέρι Καστίγιο γράφοντας «Καλό παράδεισο κύριε Νίκο» ενώ όλες οι ομάδες από τις οποίες πέρασε τον αποχαιρέτησαν με αναρτήσεις.

nikos-alefantos-kastillio
nikos-alefantos-giovani

Το ίδιο έπραξαν και οπαδοί ομάδων που ανήρτησαν συγκινητικά μηνύματα για τον Αλέ, ο οποίος έγραψε την δική του πολύ ξεχωριστή ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μια ιστορία που τα είχε όλα και πολλές cult στιγμές από αυτόν τον σίφουνα που όταν τρελαινόταν έχανε το δίκιο του, άφηνε στην άκρη τις τακτικές και την θεωρία και τα έλεγε όπως του έβγαιναν. Η απάντηση στο γιατί το έκανε είναι ότι ήταν 100% αυθεντικός.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *